Virksomhedslogistik eller hverdagslogistik? Her er løsningen!

Natlevering

Forestil dig at sidde i bilen  fredag eftermiddag. Ungerne er netop blevet hentet. De sidder på bagsædet af bilen, og skændes om deres fælles Ipad. Alle dagens opgaver er overstået og du er klar til weekend. Pludselig lyser ABS-lampen i instrumentbrættet orange, og din servicebog fortæller dig, at du skal køre på værkstedet NU.

Du panikker lidt, for børnene skal til fodbold lørdag og morfar har fødselsdag søndag. Og hvad med mandag? Nok kan du nå at aflevere bilen på værkstedet i dag, men kan du køre på arbejde mandag morgen? Ryger hele hjemme-logistikken i vasken nu?

Hurtig levering af reservedele

Efter tre dybe vejrtrækninger ringer du til det nærmeste værksted. Til din store overraskelse kan den søde mekaniker fortælle dig, at bilen kan repareres samme eftermiddag. Ja, du kan endda sætte dig i værkstedets lobby og nyde en kop kaffe. “Så kan du og børnene kører hjem igen efter halvanden times tid”, forsikrer mekanikeren dig. Din weekend er reddet.

Værkstedet har et es i ærmet. En lille hemmelighed som de langt fra er alene om, at gøre brug af. Igennem natlevering er virksomheden i stand til, at få leveret alverdens reservedele indenfor 12 timer. Mekanikeren oplyser om, at mange reservedele også kan hentes i lagerhuse, hvorfor du kunne få repareret din bil så hurtigt en fredag eftermiddag.

Klarer både bil- og IT-branchen

Små to timer senere kører du glad og tilfreds var værkstedet. Du forsikrer mekanikeren om, at til trods for hans priser er lidt højere end dit lokale værksted, og at han er placeret en lille smule længere væk fra dit hjem, så har han nu fået en ny fast kunde.

Hjemme venter din mand, og du fortæller ham om alt hvad der er sket. Din mand er meget imponeret over den service som værkstedet har kunnet tilbyde dig. Selv er han selvstændig IT-specialist og bruger en del tid på, at reparerer computere.

Han har haft en del problemer med logistikken i virksomheden. Reservedelene kommer sjældent til tiden, og jeres hjem flyder med dele, som muligvis slet ikke skal bruges. I undersøger derfor natlevering nærmere, hvilket viser sig, at være en formidabel løsning på den logistikoptimering som virksomheden behøver.

Hvad er natlevering?

Natlevering er en service som udbydes af forskellige fragtvirksomheder, eksempelvis af virksomheden DANX. Denne virksomhed vil vi nu tage udgangspunkt i, for bedst muligt at forklare dig, hvilke fordele natlevering kan give lige netop dig.

Hos DANX sikres du, at dine varer lande i hænderne hos dig, inden klokken syv næste morgen. Grundet virksomhedens store distributions-netværk, kan dine varer hentes og  bringes fra hele Europa, de baltiske lande, samt det øvrige Norden.

Ydermere har DANX lagerhuse placeret rundt omkring i samtlige lande, hvor de fragter til og fra. Her kan virksomheden hente de nødvendige reservedele, i tilfælde af, at det kan spare dig for mere tid. Foruden den bedre logistik du vil kunne tilbyde kunderne, har analyser også vist, at teknikere typisk kan nå en til to opgaver mere dagligt ved hjælp af hurtig natlevering.

Så uanset om det logistikken i din virksomhed, eller logistikken i din private dagligdag, som har brug for en hjælpende hånd, så kan natlevering være dig behjælpelig.