Sprogrejse -en ny verden åbner sig

En sprogrejse er en helt speciel måde at opleve et andet land, og at få et bedre indblik i en helt anden kultur på, end hvad du er vant til. Du kommer til at få en masse kulturelle oplevelser og samtidig lærer et nyt sprog, eller bare udvikle dine eksisterende sprogfærdigheder og personlige kompetencer.

LondonBigBenBus

Du kan komme på sprogrejse til mange forskellige destinationer som eksempelvis USA, England og Tyskland. Faktisk kan du næsten komme på sprogrejse, hvorend du ønsker det.

Hvordan vælger du din sprogrejse?

Du skal selvfølgelig finde ud af, hvor du gerne vil hen på din sprogrejse. Du kan komme på sprogrejse til de populære destinationer som USA, England og Tyskland. Faktisk kan du komme på sprogrejse i alle kontinenterne i verdenen.

Du skal finde frem til en arrangør af sprogrejser, som du og din familie er trygge ved. Der er forskellige standarder inden for sprogrejser, og derfor er det vigtigt, at du vælger at rejse med en arrangør, som tilbyder sprogrejser af en høj kvalitet.

Det er en fordel at rejse i mindre grupper, så du er sikker på, at du kommer til at bruge det lokale sprog og ikke bare dit eget modersmål.

Undervisningen skal helst foregå med lokale lærere, som er vant til at undervise i deres sprog, så udenlandske elever som dig selv får den bedste introduktion til sproget.

Udbytte af en sprogrejse

Det er vigtigt, at du føler, at du lærer og udvikler dine sprogkundskaber under dit ophold. Der er nogle forudsætninger, der er afgørende for, at dit ophold bliver en givende oplevelse.

Det er en fordel, hvis dit sproglige niveau bliver testet, når du ankommer til sprogskolen, således at underviseren kender dit niveau og kan sætte dig i en klasse, der matcher dine forudgående sprogkundskaber.

Det er vigtigt, at du føler, at du kan komme i kontakt med din underviser, hvis du har problemer med at følge med tempoet i undervisningen, eller hvis niveauet er for lavt for dig, og du derfor ikke lærer noget nyt. Så skal du gerne kunne rykke et niveau op eller ned, så du får det optimale ud af dit ophold.

Mød nye mennesker

Èn anden vigtig del af en sprogrejse (udover at lære sproget) er, at du har mulighed for at møde en masse nye, spændende mennesker fra lokalområdet, eller andre studerende fra andre lande ligesom dig selv.

Du kan deltage i nogle af de mange fritidsaktiviteter, der tilbydes under dit ophold. Der er eksempelvis forskellige sportsgrene, du kan dyrke, tage på sightseeing og opleve de mange seværdigheder, hygge med barbeque eller filmaften og lære folk at kende.

Hvis du har fået lyst til at kigge nærmere på sprogrejser, så kan EuroStudy hjælpe dig.