Spar på varmeregningen med et naturgasfyr

Du kan spare meget på varmeregningen ved at skifte til naturgasfyr. Konkret er der tale om en besparelse på 40% hvis du skifter fra oliefyr og 50% hvis du skifter fra elvarme. Dansk Varme Service er totalleverandør af energiløsninger og kan dermed klare hele processen, hvis du overvejer at skifte til din nuværende energiløsning ud. 

naturgas

Det skal du være opmærksom på ved naturgasfyr

  • Fyret skal være kraftigt nok til at varme hele huset op, dog uden at være så kraftigt, at det bruger mere energi end nødvendigt til at producere varme.
  • Det er vigtigt at vælge et fyr, hvor der kan skrues op og ned for blusset. Således slides der ikke på fyret ved at tænde og slukke det hele tiden.
  • Vælg et naturgasfyr med klimastyring. Dermed sikrer du, at fyret producerer varme på den mest effektive måde. Det er særligt her du sparer på energien – og derfor også på varmeregningen.

Forbud mod olieanlæg fra 2016

I kampen om at komme væk fra fossile brændstoffer, har politikerne i Energiaftalen forbudt nye olieanlæg fra 2016. Forbuddet er dog betinget, således at det ikke rammer de mange mennesker, der bor uden for fjernvarme – og naturgasnettet. Andelen af danskere, der idag anvender olieanlæg som energikilde er estimeret til omkring 200.000.

Er du en af de 200.000? Så er det oplagt at skifte dit olieanlæg ud med et naturgasfyr. Du sparer på varmeregningen og hjælper samtidig miljøet. Hvis du bor inden for naturgasnettet er der således ingen grund til ikke at skifte til en bedre, miljørigtig energiløsning.

Såfremt du bor uden for elvarme- og naturgasnettet er et naturgasfyr selvsagt ikke løsningen for dig. Men ønsker du stadig at skåne miljøet og spare på varmeregningen, står Dansk Varme Services kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig om, hvilken energiløsning, der passer bedst til dit behov.

Få serviceret dit naturgasfyr

Et ikke-vedligeholdt naturgasfyr bruger ofte mere energi end nødvendigt. Dermed er der både økonomiske og tryghedsmæssige fordele ved at få serviceret dit naturgasfyr. Ved ældre naturgasfyr kræves service minimum hvert andet år, for at opretholde optimal performance og sikkerhed. Nyere modeller kan nøjes med at blive efterset hver tredje år.

Du må aldrig selv foretage reparationer på dit naturgasfyr, da det kan forårsage skade på både dig og din bolig. Trænger det til en reparation, skal du derfor altid have fat i en autoriseret VVS’er.

Ved at vedligeholde dit naturgasfyr sikrer du den længst mulige levetid og det laveste energiforbrug. Dansk Varme Service tilbyder et serviceabonnement samt vagtordning ved driftstop.

Læs mere om hvordan du skifter til naturgasfyr