Sørg for at kopimaskinen ikke forsinker Jeres travle arbejdsdag!

Samsung billede

Forsinker Jeres kopimaskine Jeres arbejde?

Sker det ofte at du står og venter på at kunne komme til kopimaskinen! Sker det ofte at kopimaskinen går ned, samt mangler kopimaskinen hele tiden papir eller blæk.

Hvis dette er noget du kender til, kan det tyde på at I har en forkert type kopimaskine på kontoret, som ikke har kapacitet til at følge med I Jeres travle hverdag. På www.kopimaskinepriser.dk kan du og din virksomhed læse mere om kopimaskiner, samt få tilbud på aktuelle kopimaskiner, som kan opfylde din virksomheds behov.

Virksomhedens kopimaskine skal have den rette kapacitet og den skal ikke blive til en besværlighed for virksomheden, men i stedet være en hjælp til den travle hverdag og til medarbejdernes arbejdsopgaver.

Hvordan finder man den rigtige kopimaskine til kontoret?

Det første man skal gøre i sin søgning på den rette kopimaskine er at finde ud af hvilke behov virksomheden har. Hvor stor skal kopimaskinens kapacitet være, samt er der behov for at kopimaskinen har ekstra ydelser?

Når man ser på en kopimaskines kapacitet, er der hovedsageligt fire områder man ser på.

  • Kopimaskinens månedlige kapacitet. Dette vil sige hvor mange A4 sider kan kopimaskinen printe pr. måned. Her må en virksomhed lave et skøn på hvor meget de ca. bruger om måneden.
  • Kopimaskinens udskrivningshastighed. Dette vil sige hvor mange A4 sider maskinen kan printe ud i minuttet. Dette er især relevant, hvis virksomheden ofte har brug for at printe mange sider ud af gangen.
  • Tonernes kapacitet. Dette vil sige hvor mange A4 sider der er i en toners levetid. Dette er relevant, hvis en virksomhed ofte printer ud til eget forbrug og kvaliteten dermed ikke er ligeså vigtig, da vil det være en idé at vælge en printer, hvor man får meget ud af sine toner. Hvis en virksomhed oftere har brug for kvalitetsprint, vil det anbefales en printer der har tonere, som kan opfylde disse krav.
  • Kopimaskinens papirstørrelse kapacitet. Dette er relevant hvis en virksomhed har brug for at printe i andet end A4 størrelse. Alle kopimaskiner kan udskrive i A4, men hvis man også har behov for printning i fx A5 og A3, skal man gå efter en maskine der også kan dette.

Skal maskinen have nogle ekstra ydelser?

Når man har afgjort hvilken kapacitet kopimaskinen skal have, er det tid til at se på om der er behov for nogle ekstra funktioner.

En funktion, som er meget populær blandt virksomhederne og som er med til at gøre medarbejdernes arbejde nemmere og mere effektivt, er funktionen trådløst internet. Dette gør at alle computerne på kontoret kan være koblet op til printeren og det giver dermed medarbejderne mulighed for at printe ud for deres plads og være fri for at stå i kø for at få lov til at printe.

Udover kun at have en  kopimaskine som kun  kan udskrive, er det også muligt at få en multifunktionsmaskine. Disse maskiner kan udover at udskrive også scanne og faxe, og en virksomhed vil på den måde få samlet alle dine behov i en maskine. I dag har stort set alle producenter en form for en multifunktionsmaskine eller en alt-i-en maskine, som de også hedder.

Hvis du er interesseret i at vide mere om kopimaskiner, samt læse mere om hvad de forskellige producenter tilbyder, kan du på www.kopimaskinepriser.dk finde flere informationer.