Lad andre klare affaldshåndteringen for dig

BigbagsAffald

At skulle håndtere affald i store mængder kan være en kedelig og tidskrævende proces at stå med. Det er især besværligt hvis ikke man har de rigtige midler til at håndtere f.eks byggeaffald aller andet der skaber mange tons affald. Med de mange regler vedrørende miljøet bliver der også stillet høje krav til hvordan man skiller sig af med affald og er med til at gøre det til en endnu mere tidskrævende proces hvis man selv skal stå for det.

Betal dig til nem affaldshåndtering

I stedet for at stå med uoverskuelig mængder affald på helt egen hånd, kan man med fordel bestille hjælpemidler udefra. Firmaer som Junkbusters kan tilbyde forskellige midler til din affaldshåndtering samt andre services. Står du med et stort bygge eller renoveringsprojekt ved hånden kan der f.eks. være stor fordel i at leje en affaldscontainer.

Affaldscontainere er blevet meget populære over de seneste mange år på grund af den nemme proces det bliver at skille sig af med affaldet. Hos Junkbusters kan du til gennemskuelige priser leje en container over en ønsket periode. Med en container har du et enkelt sted at samle alt dit byggeaffald så det ikke kommer til at ligge og flyde indenfor husets ejendom.

Med en container slipper du også for at skulle bruge meget tid på affaldssortering. Mod betaling kan Junkbusters hente din container til hver en tid og sørge for at sortere det, samt smide det ud. På den måde kan du have 100% fokus på dit byggeprojekt

Big bags

En anden metode som også tilbydes af junkbusters er junk bags, også kendt som big bags. Med big bags kan du nemt fordele flere sække rundt omkring på ejendommen hvor der arbejdes og dermed slippe for at gå flere gange frem og tilbage, som man f.eks skal med en container.

Det er også lettere at sortere sit affald på denne måde og i kombination med en container vil processen være endnu nemmere. Med en containerløsning oveni, kan man blot smide sine big bags op i når de efterhånden er blevet fyldte og til sidst få det hele fragtet væk på én gang.

Der er også penge at spare i forhold til miljø reglerne ved brug af big bags. Hvis dine big bags allerede er sorteret med forskelligt affald i hver, skal der ikke betales ekstra til skraldemændene som køre ud på forbrændingen med det.