Giv badevægten et bedre ry

I_Need_to_Lose_Weight!!!_(3143635850)

For mange mennesker er en badevægt, en dømmende genstand der blot er skubbet ind under vasken. Dette har aldrig været meningen med en badevægt og den kan være langt mere end blot genstand der fortæller dig om du skal løbe en tur eller om du kan tage en kage mere. Herunder vil du kunne læse mere om hvad badevægte kan være i dit hjem.

Tag badevægten frem

I nogle tilfælde er grunden til at man har fjernet sin badevægt, ikke udelukkende at man har et dårligt forhold til sin badevægt. Det kan ligeledes være fordi at man ikke syntes at den ikke giver noget designmæssigt til sit badeværelse eller fordi man er træt af at gøre den ren og pudse den.

Står badevægten i et åbent bruserum eller under vasken hvor den bliver udsat for vand og sæbe, kan det virke uoverskueligt at skulle holde den ren for skjolder, vandet har forårsaget. Er dette tilfældet kan man anskaffe sig en badevægt i et materiale der har svære ved at danne disse skjolder og er lidt mere afvisende over for sæberester. Det kan eksempelvis være en badevægt der er dækket af et gummilag, denne vægt vil også give en bedre skridsikring, hvis man hopper på vægten lige efter et bad.

Er det ikke rengøring men blot udseendet på sin badevægt, så er det fordi man ikke har den rette vægt til badeværelset. Mange tror ikke at badevægten har en stor indvirkning på rummets indretning. Realiteten er at det er lige så vigtigt som et møbel og man ville aldrig have et møbel i sit hjem, man ikke bryder sig om, så hvorfor have en badevægt man ikke kan lide? Har man et mindre badeværelse kan det være en god idé at få en badevægt der er lys, da den ligger på gulvet og kan se ud til at fylde mere hvis den er sort eller en anden mørk farve. Har man et størrer badeværelse kan man vælge en badevægt der har lidt mere farve og give rummet et frisk pust.

Kan din badevægt det du skal bruge?

Der er ikke mange der er klar over det, men en badevægt kan have mange flere funktioner end blot at veje. Træner du eksempelvis på højere plan eller blot gør meget op i din træning, kan man få en badevægt der ikke blot vejer dig, men ligeledes deler din vægt op i fedt og muskelmasse.

Er du dårligt seende eller fysisk begrænset, kan man ligeledes få en badevægt der understøtter dette ved at have en talefunktion, der fortæller dig vægten så du ikke er nødsaget til at kigge på den lille skærm helt nede ved gulvet.