Hos Bedre Kredit kan du låne til uforudsete regninger som en tandlæge regning

3 tips til en billigere tandlægeregning

Det er aldrig til at vide, hvor meget din næste tandlægeregning løber op i. Du kan tro, du bare skal ind til et almindeligt tandlægebesøg som typisk løber op i et par hundrede kroner, men før du har set dig om, har du fået tandrensning, røntgen og måske en udfyldning eller to.

Efter du har ligget i tandlægestolen, bevæger du dig nervøst op til receptionen for at betale for dit besøg. Du har ingen fornemmelse af, hvad det kommer til at koste og lige pludselig er du kommet af med 1500 kr. For at undgå uvisheden ved tandlægebesøg, har vi herunder opstillet 3 gode råd til, hvordan du kan spare penge på din næste tandlægeregning.

Slip tandlægeskrækken

Er du decideret bange for at gå til tandlægen? Dette er virkeligheden for mange danskere , hvorfor de ikke går til tandlæge i tide ─ og det er en trist udvikling. Det betyder nemlig at der er større chancer for, at få fatale skader på tænder og tandkød. Ydermere bliver regningerne oftest dyrere og dyrere.

Derfor råder vi dig til at huske det regelmæssige tandlægetjek og til at komme ud af døren og til tandlæge. Hvis du har mistanke om, at du eksempelvis har et hul, så tag hellere til tandlægen en gang for meget end en gang for lidt.

Hvis du glemmer at komme regelmæssigt til tandlæge, er der endnu større risiko for en meget dyr tandlægeregning. Det ville være ærgerligt, i og med at det nemt kunne være undgået. Det kan desværre også ende med, at regningen er for dyr og du derfor bliver nødt til at optage et lån til din tandlægeregning.

Indsaml tilbud

De fleste danskere er yderst loyale overfor deres tandlæge, det betyder desværre at tandlægerne gradvist kan øge priserne på almene tandlægebesøg. Magasinet Tænk har lavet en brugerundersøgelse der viser, at 74%af de adspurgte ikke har undersøgt priser andetsteds de seneste 5 år.

Dengang man gik til skoletandlæge var det gratis, at få ordnet tænderne. Men vi glemmer, at fra det sekund vi bliver myndige, er tandlæger, ligesom alle andre erhvervsdrivende, fokuseret på at skabe en profitabel omsætning.

Tænks undersøgelse viser ydermere, at der er penge at spare, hvis man kigger på priser og tilbud andre steder end hos ens normale tandlæge. Så hvis du ønsker at spare penge på din næste tandlægeregning bør du helt sikkert tjekke priser hos andre tandlæger i nærheden af dig.

Tandlægeskolen

Hvis du ønsker et billigt tandlægetjek, kan tandlægeskolen være en perfekt løsning for dig. Hos tandlægeskolen i Aarhus koster et almen tandlægebesøg ingenting. I København skal du dog af med 200 kr. for selv samme tjek. Men selv 200 kr. er markant billigere end hos en praktiserende tandlæge.

“Er det sikkert?” ─ tænker du måske. Ved et besøg på en tandlægeskole kan du altid forvente, at der er en uddannet tandlæge tilstede til at vejlede og hjælpe den studerende. På den måde er du altid i sikre hænder, når du besøger en tandlægeskole.

Så hvis du ønsker at spare nogle penge bør du overveje at få tjekket tænderne hos tandlægeskolen. Dog skal det nævnes, at hvis du skal have lavet nogle kirurgiske indgreb, skal du selv betale for de materialer der skal benyttes, men dette kan i flere tilfælde også være billigere end ved din nuværende tandlæge.