Byggetidende, et nyt dansk fagmedie

Vigilant lancerer nyt medie om byggebranchen

Med et nyt fagmedie sætter Vigilant fokus på den danske bygge- og anlægsbranche. Byggetidende.dk bliver det 2. fagmedie fra Vigilant.

Dækningen af den danske bygge- og anlægsbranche bliver styrket væsentligt, når Vigilant lancerer sit 2 medie.

Mediet vil have fokus på de virksomheder og personer, der tegner og skaber Danmark med nye byggerier, samt renovation af eksisterende. Det gælder både store etablerede aktører i branchen, men også nye, som har nye produkter eller teknologi på vej.

Det er ambitionen at levere fagjournalistik om arkitektur, byggeri, strategi, vilkår, innovation, trends og profiler inden for bygge- og anlægsbranchen.

»Vi laver et nyt medie med nyheder, debat og inspiration, der er for læsere som beskæftiger sig byggeri og anlæg”, siger Christian Fuglsang.

Byggetidende.dk bringer dagligt nyheder, der bliver delt bredt på sociale medier, samt i nyhedsbrev og henvender sig til personer, virksomheder, organisationer, politikere og alle andre som har interesse for branchen.
Vurderingen er, at der er plads på markedet til et nyt fagmedie, der udelukkende opererer digitalt.

»Byggeri og anlæg er jo en branche, der bygger på traditioner og faste normer. Vi ser dog at der er et skifte i gang, hvor flere virksomheder tænker digitalt i deres markedsføring. Derfor tror vi også på, at de ser stor værdi i et medie som vores, hvor vi netop udelukkende opererer digital”, siger Rasmus Lund.

Vigilant har planer om at lancere endnu flere nichemedier over tid.