Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side….

Der findes to slags mennesker i verden. Dem som rejser, og dem som bliver hjemme.

Er du ikke en af den slags mennesker, som rejser ud, så går du i den grad glip af noget. Ferier handler nemlig ikke kun om dét at komme ud og opleve ting, det handler også om den følelse af lykke kroppen fyldes af.  Den følelse der faktisk allerede rammer os, så snart rejsen er bestilt. Forventningens glæde er nemlig ikke bare stor, den er også vanedannende. Og det er måske grunden til, at det er så svært at holde op med at rejse, når først man er begyndt.  H.C. Andersen sagde det engang meget præcist ” At rejse er at leve”.  Når vi rejser, er det nemlig et bevis på, at vi lever. Det er et bevis på den konstante hungren efter nye oplevelser og eventyr. Og det er nu engang også morsommere at sidde derude og længes hjem, end at sidde derhjemme og længes ud… Er du derfor rejselysten og drømmer du om at læse alle siderne i den store bog om verden,  så læs med her.

“Til slut er det ikke mængden af år i dit liv, der tæller – det er mængden af liv i dine år”.

Det betyder, at du skal leve i nuet, og gribe dagen. Det er derfor ikke destinationen der er afgørende. For i den forstand findes der ikke et sted, som er bedre end et andet. Det, der betyder noget, er, at du lever livet, mens du har det, og at du fylder dine dage med oplevelser og eventyr. Og eventyr, dem kan du få hvor som helst. Nogen er dog større end andre. Og selvom store eventyr oftest er de dyreste, så er de bedste dem, vi bærer i hjertet resten af livet.

Her står eventyr og store oplevelser i kø

Selvom eventyr findes overalt, så er der et par steder, der alligevel bør fremhæves.  Og det er Tanzania og Zanzibar. Her får du nemlig ikke bare verdens bedste safari, du får også kultur, natur og verdens bedste badeferie, hvor du kan ligge i kokospalmernes skygge og nyde livet.  Og når du igen kommer hjem, så har minderne og de store oplevelser printet sig på nethinden, og du kan derfor leve længe på dine eventyr, selv langt tid efter du har sat fødderne på danske jord igen. Invester derfor i eventyr. Det vil berige dit liv i en grad du slet ikke kan forestille dig.

 

rejser