Goddukom velvære

Sådan finder du livsglæden igen

contentDKHvis du hver dag står op, og næsten ikke kan overskue dagen, er du på ingen måder alene. Det er desværre noget, der ses oftere og oftere i dagens samfund – men det betyder på den lyse side også, at vi bliver bedre og bedre til at tackle disse personlige problematikker. Der kan være mange grunde til, at din dagligdag ser lidt sort ud – men måske skal du vælge at se i morgen som en mulighed for at ændre på dette?

Kig på arbejdssituation- og mængde

Man ser rigtig ofte, at især stress-relaterede problemer kan have en sammenhæng med jobbet. Ikke nødvendigvis med, at du ikke kan lide dit job, men måske bare at jobbet kommer til at fylde for meget i din hverdag. Især hvis du har et job, hvor det er svært at skelne mellem job og fritid, kan det hurtigt blive for meget – og det kan altså lægge en dæmper på livsglæden. Derfor er det et godt sted at starte, hvis du føler, at hverdagen er lidt tung. Måske kan noget ændres, eller måske kan arbejdsmængden sættes en smule ned.

Prøv med en psykoterapeut

Nogle gange skal der også lidt mere hjælp til, end du selv lige kan sørge for. Det er vigtigt at tage det alvorligt, når du begynder at føle denne her tomhed i din hverdag, og især hvis det ikke er noget, der tyder på at gå væk igen. Hvis det først begynder at være en mere eller mindre permanent tilstand i hverdagen, bliver det desværre nok også svære at lave om på.
En psykoterapeut kan være en god mulighed, hvis du leder efter hjælp til at finde livsglæden tilbage igen. Måske kan der være nogle ting, der blokerer for glæden i dit liv, som du slet ikke selv har tænkt over – men som psykoterapeuten kan hjælpe dig med at finde.