Oplev verdens bedste safariland

godtdukom

Det kan ikke siges for mange gange, Tanzania er landet hvor man kan opleve den bedste safari. Tanzania er intet mere end verdens bedste safariland, og ikke helt uden grund.

Safari i Tanzania

Der er mange grunde til at besøge safarilandet, Tanzania. Men de 3 top grunde er nævnt her.

Oplev “The Big Five”

“The Big Five” er en liste der engang blev lavet at jægere, fordi det var de dyr som var meget prestige at skyde. Når jægere var på storvildjagt i Afrika,  var det disse fem dyr som jægerne gik efter på deres jagt.

Men i dag er det heldigvis noget helt andet. Det er nemlig en liste af dyr som er et “must” at se på sin safaritur. Listen er lavet af turisterne, fordi det er dyr, de godt vil opleve på deres safaritur.

“The Big Five” består i dag af, løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen. Alle de fem dyr er kommet på listen, fordi de hver især af imponerende af syn og overvældende at møde.

Udvidelsen “The Big Nine”.

“The Big Nine” er som overskriften godt siger en udvidelse, men af hvad? “The Big Nine” er en udvidelse af “The Big Five”.

“The Big Nine” er en liste lavet af turisterne. Hvor de simpelthen mente at “The Big Five” ikke var tilstrækkelig til at se på sin safaritur, men der skulle fire ekstra dyr på, som et “must” på deres safaritur.

Derfor indgår både løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen i listen. Listen er derudover udvidet med spændende dyr som geparden, giraffen, zebraen og flodhesten. Alle dyr som er specielle og spændende at opleve.

Oplev menneskeaber

Tanzania er ét af de få lande i verden, hvor man kan opleve 2 af de 3 menneskeaber der findes. Mennesket er nemlig tættest beslægtet med de afrikanske arter gorillaen og chimpansen, derudover findes der en tredje menneskeabe i Asien, orangutangen.

Chimpansen er det dyr, af menneskeaberne, der er tættest beslægtet med mennesket. Chimpansen deler nemlig næsten alle menneskets gener, mere præcist deler chimpansen 99% af menneskets gener. Derfor er chimpansen et spændende dyr at iagttage på sin safaritur til Tanzania

Gorillaen er det dyr, der er det næst tættest beslægtet med menneskets. Gorillaen deler nemlig 98% af menneskets gener. Gorillaen er en stor menneskeabe og uden tvivl en spændende abe at opleve.