I pengemangel?

Mangler du penge ? Måske til en ny cykel, et nyt tv, en rejse eller noget helt fjerde? Så læs med her, og bliv klog på hvordan du får budgettet til at hænge sammen, selvom du ikke lige har midlerne til at købe det, du går og drømmer om.Det er en klassiker, at man ikke lige har penge, til det man står og mangler.  Det kan både være til stor irritation og frustation. Afhængigt af hvad det er, man står og mangler. Det behøver dog ikke være sådan. Uanset hvad der har foråraget den økonomiske hovedpine, så er der nemlig hjælp at hente. Du kan nemlig låne helt op til 4000 kr rente og gebyrfrit. Og det er en rigtig god deal, så længe du altså kan betale pengene tilbage indenfor 30 dage. Det kan de fleste, der har en fast indkomst dog.  De fleste vil derfor også være enige om, at det er en rigtig god deal.

Ofte er det nemlig sådan, at alle de gode tilbud falder ned over en midt på, eller i slutningen af måneden. Altså lige der, hvor man måske allerede har brugt de ekstra penge, som man havde. Hvis man dog har en fast indtægt, så kan man roligt gøre brug af tilbudet om 4000 kr. rente og gebyrfrit. Så snart man får sin løn, så betaler man nemlig bare pengene tilbage. Det må siges at være en win/win-situation. Og ligegyldigt hvad man vil bruge pengene på, så er der ingen der blander sig. Det er helt og aldeles op til en selv, hvad man vil bruge pengene på. Det eneste der er vigtigt, er at man kan betale lånet tilbage indenfor 30 dage. Kan man ikke det, kommer der nemlig både gebyr og renter på, hvilket jo ikke er så interessant. Låner man dog pengene i banken, så kan man være helt sikker på, at der kommer renter på.  Låner man pengen af banken har lånet også ofte en længere løbetid, men det betyder bare at man i sidste ende risikerer at betale endnu mere for at låne de ekstra penge. Et kortfristet lån er derfor ofte at foretrække, fordi det både er billigere og mere overskueligt.

Pengene går ind på ens konto fra den ene dag til den anden. Man skal derfor heller ikke stille nogen økonomiske sikkehed for lånet, eller til møde med en rådgiver først. Det eneste man skal gøre er, at udfylde en elektronisk låne-ansøgning. Det kan altså ikke være meget nemmere at låne penge til det man lige står og mangler.