Hvad siger du til en campingferie?

Når det er tidspunkt til at holde ferie, sidder du nok med spørgsmålet: “Hvor skal vi tage på ferie i år?” Der findes nok rigtig mange gode svar til det spørgsmål, men hvis du netop sidder med et ønske om, at holde en relativ stille og rolig ferie, hvor du kan slappe helt af, er der kun et svar tilbage. Hvorfor ikke tage på en campingferie i Danmark og opleve den dejlige danske natur?

Hvorfor campingferie i Danmark?

En campingferie i Danmark er en rigtig god idé, hvis du gerne vil holde en ferie, som er relativt billig, men ikke mindst virkelig hyggelig og afslappende. Endvidere er en campingferie også for personer i alle aldre, og campingpladserne rundt omkring i Danmark byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan tage ægtefællen, ungerne, hundene eller hvem det nu kunne være, med på ferien. På den måde får du en ferie med masser af familiehygge, og det styrker jeres sammenhold endnu mere.

En anden fordel ved en campingferie i Danmark er selvfølgelig, at du kommer til at lære dit land bedre at kende. Du kommer til at sætte mere pris på den danske natur, og du skal ikke bekymre dig om at tale et fremmedsprog eller lære om en anden kultur. På den måde føler du dig også mere hjemme, og når du er helt afslappet, kommer du også mere af med frustrationerne og stress. Dermed er en campingferie i Danmark en god afveksling til ferie i udlandet.

Hvor i Danmark og hvad kan man lave på campingferie?

Du kan tage på campingferie stort set over hele Danmark. Der findes mere præcist 498 campingpladser i landet. Her er en liste over de mest populære campingmuligheder:

mønsklint

1) Camping Møns Klint: En campingplads med storslået udsigt fra Møns Klint. Pladsen ligger i Klinteskoven omringet af grønne træer. Der er en virkelig flot kombination af farverne: grøn, hvid (fra kalken i jorden) og blå (fra havet og himlen).

2) Camping Kollund i Kruså: Flot campingplads tæt på Flensborg Fjord, hvor der er en utrolig smuk udsigt.

3) Åbyskov Strand Camping på Sydfyn: Pladsen ligger ved siden af idylliske landsbyer med udsigt over det sydfynske hav. Du oplever altså virkelig bondeidyl og ikke mindst flot solopgang.

4) Camping Hesselhus i Silkeborg: En meget børnevenlig campingplads med miljøvenlige legepladser og badesteder.dreng natur

5) Jambo Feriepark i Saltum: En rigtig børnevenlig campingplads med store legepladser. Pladsen har endvidere luksuriøse bade- og køkkenfaciliteter.

6) Camping Mols: Campingplads til alle i familien med legepladser, og der er ikke langt til Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park og Djurs Sommerland.

7) Camping Odense: God storby-campingplads, hvor du samtidig kan opleve hele Odense og byens mange seværdigheder.

8) Camping Blommehaven i Århus: Pladsen ligger godt i Århus med udsigt til Rådhustårnet og Århus Bugt. Pladsen er ideel til en storby-campingferie.

Tag på en campingferie og oplev Danmark på bedste vis. Mangler du det helt rigtigt udstyr til at tage på sådan en ferie, kan du læse mere på siden: trailerforum.dk

Kilde: politiken.dk