Har du svært ved at følge med teknologien? Tag et kursus!

Tag et kursus!

Computerne og internettet gjorde for alvor sit indtog i 90’erne, og siden da er brugen bare vokset og vokset. Børn der fødes i dag vokser op i en verden præget af internettet, og bliver vant til at de fleste ting, i særdeles information, blot er et klik væk. De unge der indtræder på arbejdsmarkedet idag, ved også en masse om fildeling, dokumenter i skyer og alt muligt andet. Det er ikke engang nødvendigt at de interesserer sig for det, de får bare erfaring med det privat og den viden kan de overføre til arbejdsmarkedet. Læs her hvordan Segment kan hjælpe dig med at opnå mere viden om den computerbaserede verden, som vi lever i idag.

De gamle halter efter

Den ældre del af de aktive på arbejdsmarkedet, som ikke har fået internettet ind med modermælken, har sværere ved at følge med i udviklingen. Dette skyldes blandt andet at indlæringsevnen bliver forringet med årene. Derfor skal de oftest bruge lidt mere tid til at blive familiære med teknologien, men med udviklingens fart i dag, er der bare ikke tid til det. Hvis du er en af dem, der gerne vil vide, hvad du kan gøre for at følge med udviklingen, så får du svaret her: Kursus!

Kurser hos Segment

Segment afholder løbende kurser i forskellige programmer, som kan hjælpe dig. Der er undervisning på flere niveauer, hvilket betyder at du kan finde det niveau, der passer til dig. Man kan både deltage i deres kurser som enkeltperson, eller som firma, hvilket betyder at du sagtens kan melde dig til et kursus, uden at din arbejdsgiver ved det. Det kan være at du har svært ved at forstå et nyt program i er begyndt at bruge, og derfor gerne vil undervises i det, uden at din arbejdsgiver finder ud af det, fordi du er bange for at vise, at du ikke helt har de evner, som de tror du har. Hvis din virksomheder har implementeret et nyt program, og du sidder i en afdeling, hvor alle har svært ved at bruge det nye program, kan du forsøge at samle flokken, og få jeres arbejdsgiver til at betale for et kursus. Det vil typisk være givet godt ud, fordi i alle kommer styrket tilbage, og dermed bliver mere effektive, når i arbejder. Hvis i skal have et firmakursus, er der også mulighed for at få skræddersyet kurset til jeres behov, så i kan tage de problemer med, som i har, og få svar på dem. Kurset kan også afholdes i virksomheden, så i er på hjemmebane og dermed får hjælp, der hvor behovet er.