Guide: Sådan får du en lejlighed med mere New Yorker-stil

Flot lejlighed

Det kan være svært at definere New Yorker-stilen, når det kommer til lejligheder. Der findes ikke en direkte oversættelse i ordbogen. Men man kan roligt sige, at med en New Yorker-stil kan din lejlighed fremstå mere herskabeligt og stilet. Læs mere her for at vide mere.

Få mere lys ind i lejligheden

Lysindfald betyder meget for lejlighedens udseende og ikke mindst møblerne. Derfor vil vi give dig nogle tips til hvordan du optimerer dit lysindfald med hjælp fra Bolius.dk:

  • Lys-reflekterende maling på store flader
  • Flyt gardiner væk fra glasfladen og hen på væggen
  • Mindre sprosser giver mere lys
  • Lysindtag fra flere forskellige værelser

Det første punkt “Lys-reflekterende maling på store flader” er nok det mest givende punkt, taget i betragtning af arbejdsindsatsen. Man skal få fat i noget højglans-maling og så male det på overfladerne hvor lyset falder ind. Det vil få lyset til reflektere endnu mere.

Lav selv dine møbler

Man skulle tro at dyre designermøbler skulle passe perfekt i en New Yorker-lejlighed, men sådan forholder det sig ikke. Man kan spare mange penge på gør-det-selv-løsninger. Især når det kommer til møbler. Der skal endda ikke meget til udover fingersnilde.

Hvis du kan møbler med hænderne selv, så vil det helt sikkert tilføje noget til New Yorker-looket. Der findes utallige Youtube-videoer, hvor man kan blive instrueret i hvordan og hvorledes.

Skulle det stå helt skidt til, så kan du få tips og råd hos en snedker. Det koster ikke noget at spørge, men hvis opgaven virker helt uoverskuelig, så snak hvilken pris han tager for at lave en opgave. Det er altid en god regel at få et prisoverslag til at starte med.

Gulvet er også vigtigt

Et nyt gulv gør også underværker i din lejlighed. Det kan få din varmeregning ned, samt det kan give et flottere look. Med Uniplandanmark.dk, kan du starte med at få lavet flydemørtel, som er et godt fundament for et flot gulv.

Efter flydemørtel, som er et undergulv, kan du få lavet et epoxygulv. Det er industrielt på den fede måde, samtidig med at det er nemt at vedligeholde. Du får heller ingen splinter i foden af sådan et gulv. Du kan altså bare gå i gang med at designe din egen New Yorker-inspireret lejlighed nu.