Gude: Fem parfumefri skønhedsmærker, du kan købe på Apoteket

Find parfumefri skønhedsmærker på apoteket i Glostrup

Har du sart hud? Eller vil du gerne undgå parfumer, parabener og andre skadelige stoffer? Så køb dine cremer på Apoteket. Så er du sikker på, at de både er Allergi- og Svanemærket og selvfølgelig helt fri for skadelige stoffer. Her er fem gode, parfumefri skønhedsmærker, som du kan købe på Apoteket.

1) Avéne

Det franske skønhedsmærke Eau Thermale Avéne er et verdenskendt hudplejemærke, der har baseret deres produkter på det særlige termakildevand, som findes i området omkring Avéne. Det termiske kildevand er kendt for at berolige huden og virke irritationsdæmpende. Avéne dæmper samtidig inflammation i huden, det renser og forebygger uren hud, og så er det godt til tør og sart hud.

2) Apotekets

Apotekets har en bred vifte af produkter til huden. Produkterne har blandt andet vundet priser for deres kvalitet til en god pris. De er nemlig forholdsvis billige i forhold til andre produkter, men stadig helt uden parbener og parfume. De er samtidig miljø- og allergivenlige med Astma- og Allergimærket samt Svanemærket. Du kan også få Apotekets til mænd, til børn og til håret.

3) Decubal

Decubal en serie med milde, miljøvenlige produkter udviklet til tør hud. Serien Decubal har eksisteret siden 1974 og er udviklet i tæt samarbejde med hudlæger. Det er helt uden parfume, farvestoffer og parabener og kan derfor anvendes af hele familien, også små børn. Decubal laver både ansigtspleje, kropspleje og fodpleje. Det er perfekt til dig med tendens til tør og sart hud, der har et særligt behov for genopbygning og næring.

4) A-Derma

Den unikke hudplejeserie A-Derma er udviklet til sart, tør og sensitiv hud. Serien består af hudplejeprodukter til både irriteret hud, men også produkter til hele familien. I A-Dermas sortiment finder du blandt andet ansigtspleje og reparationscremer. Produkterne indeholder Rhealba-havre, som virker beroligende på huden og påvirker cellerne, så de genopbygges hurtigere. Det indeholder nemlig vigtige fedtsyre og mineraler som selen og zink.

5) La Roche-posay

La Roche-posay er udviklet i samarbejde med dermatologer, der har haft fokus på at udvikle en creme, der kan bruges til alle hudtyper, også de mest sensitive. Det er klinisk testet for tolerance på atopisk hud og meget sart hud. Det er desuden også baseret på termalsk kildevand, der har en antioxiderende, beroligende og blødgørende betydning på huden. Du kan få både cremer, solcremer og kropspleje i serien.

Hvis du bor i København eller omegn, vil du hurtigt kunne få adgang til alle de ovenstående produkter på det store apotek i Glostrup. Dog vil du ofte kunne finde alle produkterne på de fleste apoteker og endda hos visse materialister rundt omkring i landet.