Godt du kom mere ud!

Tanzania

Verden er et besynderligt sted, der er fyldt med alt godt og dårligt fra havet, landet og luften. Der er så mange muligheder i tilværelsen, at folk ofte vælge at bure sig selv inde i en boble, så de nemmere kan forså deres tilstedeværelse og lukke alt ukendt ude i frygt for at deres verdensbillede brister.

Et forenklet verdenssyn er dog blot en forsvarsmekanisme og ikke nødvendigvis svaret på den ultimative levevej. Ved at undgå verdens ukendte områder og ved at holde dig i den populære “comfort zone” misser du en masse potentielle oplevelser og  muligheder.

Ved at bryde verdens boble og ændre nogle rytmer i hverdag kan du udvikle dig personligt og få massere af energi, som du kan bruge i hverdagen. Et eksempel på sådan et brud er at tage en tur til et fremmed kontinent for at få menneskeligt og kulturelt eventyr.

Oplev et anderledes eventyr

Hvis du vil rykke dig selv personligt, og du vil ændre din trivielle verden til fordel for at blive mere åbensindet, bør du vælge en destination, der skiller sig ud fra andre ting, du har prøvet. Et af mine forslag er at tage med en partner en tur til Afrika og tage på safari i ødemarken.

Grundene til, jeg vælger en sådan destination, er der flere af. Først og fremmest kommer du væk fra turismen og småborgerligheden, som findes på de mest populære europæiske rejsemål. Du får lov at opleve det autentiske ved et ikke-vestligt miljø, der er råt og upoleret.

Et land som Tanzania f.eks. har en vifte af kvaliteter. Det har en vild natur, hvor du kan trekke og faktisk også bestige et af verdens højeste bjerge, Kilimanjaro. Forduden det kan du opleve Tanzanias natur, som på nogle egne har karakter af et sandt paradis. Her kan du tilmed få opleve en ægte safaritur, hvor du ser Afrikas mest majestætiske dyr.

Hvorfor tage en tur til Tanzania

En tur til Tanzania er ikke bare en solskinsferie med Corona’er.  Det er meget mere end det! Det er en måde at bryde grænser på og opleve kontinenter, du ikke har set lignende før. Det springer dine rammer og skifter din grå hverdag ud med et enormt areal af aktiviteter.

Du får lov til at udfordre dig selv både mentalt og psykisk, og du bevæger dig ud i “udviklingszonen” i stedet for at blive i din gamle komfortable position.  Samtidig får du opelevelser for livet, og du kommer ny og forbedret hjem.

Det foreslås, at du tager afsted i hvert fald i 10 dage, så du får det maximale ud af din rejse og du får følelsen af at være helt væk fra den kendte hverdag. Efter endt rejse vil du med garanti have flyttet dit perspektiv til livet, og du vil have udviklet dig som person, og så vil du være mere modtagelig overfor nye udforinger i hverdagen.

Læs mere om oplevelser i Tanzania på safaritanzania.dk