Dette skal du vide om kontantlån

Hvad er et hurtigt kontantlån?

Hurtige kontant lån er både en nem og smart måde at låne penge på, når du akut står og skal  på ferie, eller skal betale en ekstraregning eller noget helt tredje eller fjerde. Det smarte ved kontantlån er nemlig, at ingen blander sig i, hvad du bruger pengene på. Det er helt og aldeles op til dig selv. Og låneprocessen er så hurtig, at du knap nok kan nå at knipse med fingrene, før pengene har fundet vej til din konto.

Hvor dyrt er det at låne?

Faktisk er det rigtig billigt. Endda så billigt at det første lån er helt gratis, altså både rente- og gebyrfrit lån. Du tænker måske derfor, at det næste lån må være meget dyrt, når nu det første er helt omkostningsfrit, men sådan er det imidlertid ikke.  At det første lån er gratis, er nemlig ikke et forsøg på at gøre dig afhængig af noget, som ellers er meget dyrt. Bare rolig. Hos Lånpengesmart er lånebetingelserne nemlig meget gennemsigtige. Der er intet, der er skrevet med småt, så du skal ikke være bange for, at dit lån lige pludselig kommer til at koste en formue, og du derfor ikke kan betale det af. Lånpengesmarthar nemlig en rigtig fin service på deres forside, nemlig en låneberegner, der giver dig et fuldstændigt overblik over, hvilke økonomiske omkostninger der er i forbindelsen med et givnet lån. Inden du optager lånet, kan du derfor bruge beregneren, til præcist at finde ud af hvor meget du har “råd” til at låne. Det skulle nemlig gerne være en win-win situation, når du låner hos Lånpengesmart, så både du er er glad og Lånpengesmart er glade. Og det er ingen, hvis du pludselig ikke kan betale dit lån tilbage.

Hvordan optager jeg et hurtigt kontantlån?

Når du har besluttet dig for, hvor meget du vil låne, så registrerer du dig bare på hjemmesiden, og derefter sender du låneansøgningen afsted. Din ansøgning behandles efterfølgende med det samme, og er det en hverdag, og har klokken end ikke passeret 17, så kan du forvente at se pengene på din konto minutter efter, du har ansøgt. Så let er det. Det eneste der kræves af dig, før du kan få lov at optaget et hurtigt kontantlån, er, at du er over 20 år, har nem-id, har dansk statsborgerskab,  dansk bankkonto, dansk telefonnummer, email og adresse, samt at du ikke er registreret hos RKI.  Opfylder du kravene, er du klar til at optage dit første kontantlån.

kontantlån