luksusbil-leasing

De bedste luksusbiler til salg og leasing i år

Over de seneste par år er leasing blevet et stigende populært alternativ til at købe nye og brugte biler. Det er særligt de dyrere og mere luksuriøse biler, som er attraktive at lease, da man som forbruger både privat og i erhvervsmæssig sammenhæng kan spare en del penge og bøvl ved at vælge en god leasingløsning.

Er du i markedet for luksusbiler? Og hører du til dem, der overvejer at gå over til leasing, så vil du få stor glæde af at vide, hvilke biler det er mest fordelagtigt at lease i år. Af den grund har jeg her tilladt mig at samle en liste over nogle af de biler, som du bør se nærmere på.

Mercedes-Benz GLC

Hvis du er på udkig efter en stor og rummelig SUV, der særligt udmærker sig ved et højt sikkerhedsniveau, holdbarhed og pålidelighed, så bør du se nærmere på en Mercedes-Benz GLC. En luksusbil, der garanterer masser af køreglæde kombineret med høj komfort og god plads i kabinen til hele familien.

Alfa Romeo Giulia

Er du til høj fart og hurtige accelerationer, vil en Alfa Romeo Giulia være et godt bud på din drømmebil. Det er en af den slags biler, som får de fleste til at dreje hovedet, når du kører forbi. Giuliaen har dog mere at byde på end et smukt udseende. Den tilbyder en god brændstoføkonomi, masser af sikkerhed og høj komfort.

BMW X1

Den kompakte SUV, BMW X1, er ikke til at komme udenom, når man taler om årets bedste luksusbiler. En utrolig pålidelig bil, som du vil få stor glæde af i hele leasingperioden, og som kan rumme hele familien. Her får du en luksusbil med masser af komfort for både føreren passagerer samt et stort bagagerum, der har plads til, alt du skal have med i hverdagen.

Jaguar F-Pace

På samme måde som BMW X1 udmærker Jaguar F-Pace sig ved at være superkompakt, samtidig med at der er masser af plads til passagerer og bagage. Under køleren finder du masser af motorkraft, der giver dig en solid køreoplevelse. Det er en bundpålidelig bil, der er let at manøvrere rundt, og som har godt fat i vejen.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 er det endegyldige bevis på, at luksusbil ikke nødvendigvis er lig med diesel og benzin. Man kan sagtens finde alt den luksus, man skulle have brug for i et elektrisk køretøj. Model 3 er sågar blandt de billigste af Teslas modeller. Ikke desto mindre er komforten tårnhøj, og maskinen er proppet med den nyeste teknologi, som giver dig en imminent køreoplevelse.