Zoneterapi kan helbrede migræne

Alternative metoder i kampen mod migræne

Cirka 660.000 danskere lider af hyppige migræneanfald. Den gennemborende smerte i hovedet styrer deres hverdag, og gør dem ude af stand til at passe deres arbejde og daglige gøremål. For mange af de ramte har migrænen ligeledes en negativ indflydelse på deres sociale liv.

Migræne er en uforudsigelig smerte i hovedet, som ofte viser sig i form af anfald, hvor smerte, kvalme/opkast og lysfølsomhed er de hyppigste symptomer. Hvad der udløser disse migræneanfald kan være svært at identificere. Nogle mener at det kan være alt lige fra rygning og alkohol til stress eller mangel på søvn.

Derfor findes der også et hav af gode bud på, hvordan du kan komme migrænen til livs. Naturligvis findes der medicin, som kan lindre de voldsomme anfald, således som der er medicin, som kan forebygge mod migræne. Derudover findes der en lang række alternative behandlinger. Hvor medicin hæmmer smerten midlertidigt, vil alternative behandlingsmetoder have til formål at helbrede. Læs med herunder, og bliv klogere på tre alternative behandlingsformer mod migræne.

Zoneterapeutiske tryk får smerten til at forsvinde

Teorien bag zoneterapi går på, at vi ovenpå og under fødderne har en række zoner, som afspejler vores muskler, knogler og nervesystem. Enhver zone er altså forbundet med en del af din krop – eksempelvis hovedet. Ved tryk på den rette zone, kan zoneterapi sætte gang i en helbredende proces i de nervebaner, som forårsager migrænen. Der er selvfølgelig mere i denne behandlingsform end blot tilfældige tryk i den rette zone, hvorfor dette bør udføres af en person med en zoneterapeut uddannelse.

Få migrænen hypnotiseret væk

Hypnotisører landet over hævder hårdnakket at kunne kurere mennesket mod hvad som helst. Dette omfatter naturligvis også migræne. Ved hypnoser plantes nye positive billeder i underbevidstheden. Disse skulle erstatte de negative – de som du forbinder med migrænen. Om denne terapiform har en reel virkning eller om “tro kan flytte bjerge” er endnu uvist. Det vigtigste er dog, at hypnosen har en helbredende effekt på nogle migræneramte.

En piercing i kroppens morfin-punkt

Et af de seneste tiltag i kampen mod migræneanfald er daith piercingen. Dette er en lille piercing som sidder placeret i brusken, ved den ørefold som befinder sig lige ved øregangen. Modsat de andre nævnte terapiformer, så er en daith piercing ikke helbredende mod migræneanfald. Derimod er den konstant lindrende mod smerten, og skulle efter sigende være super effektiv. Daith piercingen går gennem kroppens morfin-punkt, hvorfor staven har en lindrende virkning mod migræne.